Velkommen til butikk på gården

Gårdsbutikken selger kortreiste varer fra lokale produsenter og noen andre gårder.
Vi selger jo selvfølgelig våre egne varer som syltet gresskar, Lunds eplemost og honning med mere.

Vi selger kaffe fra Crema som ligger rett nedi bakken for oss. Dette er et kaffebrenneri som fokuserer på ferskhet og kvalitet

"Vi er opptatt av handle med respekt over for kaffefarmene og fremme rettferdig handel. Det er grunnen til at vi opprettet Crema Foundation for flere år siden, slik at vi gir tilbake til plantasjearbeiderne og deres familier.
Vi tror på at sluttbrukerne verdsetter rettferdighet og kvalitet i alle ledd."

Fra Romstad gård i Sør-trønderlag selger vi flere varer, akevitt gele, jæger gele, grankvist eddik og lakris sirup er det vi har inne nå.

"Jakten skal først og fremst gi matauk og opplevelser, mens geleene våre skal bidra til å heve kvaliteten på sluttproduktet som er måltidet. … Geleene kan brukes til hverdag og fest, til små og store anledninger.
Det er først og fremst den gode smaken fra naturen og hagen som krydrer geleen vår, og råvarene i alle produktene er basert på høy kvalitet hvor miljø, etikk og kvalitetssikring blir besørget i alle ledd."

Av annet enn mat har vi ett lite utvalg av varene til Woods As er et agenturfirma som selger kvalitetsprodukter innen interiørprodukter.
Vi selger også fantastiske håndlagede såper fra Yager & May.
Selskapet ble dannet av Rachel Simons i 2014 og såpene lages hjemme på kjøkkenet i Fredrikstad.

"My soap is made using the traditional cold process method. The main ingredient is olive oil, blended to my own recipe with many other oils and butters to produce soap that lathers well and nourishes the skin. The entire process is done by hand from start to finish; the mixing, the pouring, the cutting and the packaging."

Nå skal hun også lage såper baserte på eplemosten, gresskarene og honningen vår. Dette er vi kjempe glade for! Disse kan selvfølgelig kjøpes hos oss.

Inngangen til butikken vår

Et lite utvalg av våre produkter

Kortreist mat - Hvorfor kjøpe hos produsent

Når man handler direkte fra produsenten i ditt distrikt kalles dette å handle kortreist.
Kortreist mat og produkter har blitt mer og mer populært de siste årene.
Tanken bak det er at hvis man vet hvor og hvordan maten er produsert, har kunden større oversikt over hva som er blitt gjort med den og at den er fersk. Det er også med å spare miljøet for energi og utslipp når maten ikke har reist langt for å komme på bordet.

En annen tankegang med kortreist mat er at man støtter den lille lokale produsenten, og da er med å holde de mindre gårdene i gang.

Tilgang til direkte informasjon er betryggende for kunden og hos oss kan du få akkurat dette siden vi er både produsent og leverandør.